Workshops

Ontdek de verschillende workshops. Kom en doe mee aan een workshop. 
Binnenkort volgen meerdere workshops. 

Workshop tuinontwerp


Deze winter ga ik van start met de workshop 'Ontwerp je eigen tuin'. Met deze workshop gaat u zelf aan de slag onder leiding van een tuinontwerper. Na wat huiswerk vooraf kunt u in twee avonden of één dag stevig doorwerken, met een compleet ontwerp naar huis gaan. 


Ik bied aan:
- Twee avonden van 19.30 - 21.30 of één dag
- Kleine groepen van ongeveer 4 deelnemers.
- Begeleiding in de voorbereidingen (opmeten van uw tuin, foto's).
- Theorie, tekenvaardigheid en ontwerptechnieken.
- Er is ook aandacht voor beplanting & materialen
- Inclusief koffie en thee

Nu voor een introductieprijs van € 135,- per persoon. Indien jullie je met meerdere mensen voor dezelfde workshop inschrijven zijn de kosten € 125,- p.p.

Workshop breien

Deze winter ga ik van start met de workshop 'Leren breien'. In deze workshop ga je aan de hand van een eenvoudig patroon van een sjaal aan de slag met de beginselen van het breien. Opzetten, recht breien, averecht breien en afkanten komen in deze workshop op een duidelijke manier aan bod. Ervaar zelf hoe leuk het is om je eigen creatie te kunnen breien en hoeveel plezier en ontspanning deze techniek geeft.

Ik bied aan:
- Twee avonden van 19.30 - 21.30 uur 
- Persoonlijke begeleiding
- Inclusief wol en breinaalden
- Keuze uit 2 unieke sjaalpatronen 
- Inclusief koffie en thee

De kosten zijn € 50,- per persoon. Indien jullie je met meerdere mensen voor dezelfde workshop inschrijven zijn de kosten € 45,- p.p.
Locatie: omgeving Heino/Dalfsen

Ook zin om het breien in de vingers te krijgen? Stuur mij dan even mailtje naar info@labeltien.nl onder vermelding workshop breien.